Här kan du läsa om våra olika aktiviteter! Kontakta oss för offertförfrågan.

Musikquiz

Varför inte utmana ert sällskap i ett live musikquiz? Ett musikquiz innehållande populära både äldre och nyare låtar och som hålls live av vår trubadur William Selberg. Vässa era musikkunskaper och utmana er själva! 

Tid: ca 1,5 timme eller enligt önskemål 

Slädhundar 


Kom och njut av en härlig hundspannstur med Riverlake Huskies endast 4 km från Dalkarlså Herrgård. Hundarna tar er med på ett oförglömligt äventyr över snötäckta vidder längs skoterleden mellan Åsjön och Bygdeå Max 4 personer per tur, är gruppen stor så löser vi det med flera turer samma dag!
Turen är ca 12 km och tar 45-60min beroende på spårkvalité 

Musik till bröllopet/festen 

 

Att ha levande musik till sitt bröllop ger en extra touch av lyx. Varför inte ha en trubadur på plats när gästerna anländer som spelar mjukt i bakgrunden? Levande musik under de pauser som naturligt uppstår under en bröllopsfest? Ett band, dj eller trubadur som förgyller den senare delen av festen? Kontakta oss för förfrågan och offert 

Cupcakes 

Vi får lära oss hur man gör två olika typer av frosting samt tränar praktiskt tillsammans.  I priset ingår de tre olika tyllarna som vi använder samt en fin ask med 4 st cupcakes som man får med sig hem.  

Tid; 1,5- 2 timmar

Kontakta oss på tfn 070-304 10 34 eller via formuläret